donderdag 4 juni 2009

Galerie-dagje

Een dag vol met galerie. Eerst de website voor Art&Foto Galerie Borne in concept opgeleverd. Kan nu even nog niets laten zien. Concept is concept.

Daarna richting Kralingen om de dames van 'In de galerie' te helpen met het ontwikkelen van een eigen huisstijl. Zij hebben een mooi pand aan de Oostzeewal in R'dam. In de galerie wordt een verzameling van activiteiten gegeven als mediation, coaching, styling en kleuradvies, kunst en natuurlijk galerie. Eind juni openen zij de deuren van de galerie.

Een paar straten verder in Kralingen op bezoek geweest bij Anne Miek Noordijk van StudioWK. Ik heb haar eind vorig jaar op een startersbijeenkomst ontmoet. Leuk mens met leuke initiatieven. Ze geeft workshops aan volwassenen en voor kinderen, creatief, laagdrempelig en vooral betaalbaar. Ze is lid van een kunstkring in R'dam en verkoopt haar eigen werk. Er was genoeg stof om over te praten. De vrouw met de stippen wordt ze genoemd in haar buurtje. Haar label: zwart als basis met een mooie witte polka-dot.

(foto: dit schilderij van Anne Miek Noordijk is de basis geworden van haar huisstijl)

Geen opmerkingen: