zondag 3 april 2011

Loodgieterswerk?

Vanmorgen bezoek gebracht aan de Nationale bouwbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. 'Dé bouw- en woonbeurs met meer dan 200 bedrijven, waar u ideeën, inspiratie en kennis kunt opdoen. Voor iedereen die wil laten bouwen, verbouwen en zijn huis gaat inrichten, is dit dé beurs om u te laten informeren' aldus de website.

Nu kan ik niet laten bouwen en verbouwen (mijn stulpje op dit moment is een huurhuis) maar de interesse is er. Nieuwe materialen, oplossingen en mogelijkheden, allemaal leuk.

Met vrijkaart in de tas (gescoord via Twitter met dank aan afval.nl op naar Utrecht. Kavels, architecten, eco dit eco dat, styling zus en zo, huizen, lofts, alles wordt je op een dienblaadje gepresenteerd. En de doelgroep was die ik het verwacht; de jonge stellen die willen gaan verbouwen en de wat oudere stellen die hun droomhuis willen verwezenlijken. De meesten liepen doelgericht rond. En bij de stands waar zonder kosten een schets gemaakt kon worden van de indeling van een nieuw huis, de tuin of van de kamer waar je volgens jouw idee echt niet mee kan, daar kon je in de rij aansluiten.

Met tassen vol aan inspiratie weer naar huis, èn met een kans op een gratis cursus loodgieterswerk. Samenverbouwen.nu geeft namelijk workshop op het gebied van verbouwen. Leuk hoor, zie me al in het aanrechtkastje liggen....

Geen opmerkingen: